Biografi

Skuespiller, underviser og facilitator

Jeg arbejder med interaktive kommunikationstræninger som skuespiller, underviser og facilitator.

Jeg løser opgaver i hele Danmark og er bl.a. freelance tilknyttet Københavns Professionshøjskole, Via University College og Teknologisk Institut Kurser. Og har bl.a. løst opgaver for JUC, ABAX, KRAMP International, NNIT, Kriminalforsorgen, NOVO Nordisk, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, CAMES. Mfl.

Jeg arbejder med alle aspekter af træningerne – udvikling af koncepter, planlægning, undervisning, facilitering og selve skuespillerarbejdet.

Jeg arbejder både på dansk og engelsk.

Jeg har 25 års praktisk erfaring som projektleder, teamleder og del af ledelsen af to forskellige rådgivende ingeniørvirksomheder, hvor jeg har beskæftiget mig med løsning af mangeartede opgaver bl.a. afholdelse af kurser og præsentationer på konferencer, strategiudvikling, salg, konflikthåndtering og håndtering af stressramte medarbejdere.

Ovenstående er understøttet af to ingeniøruddannelser, en diplomuddannelse i ledelse, en filmskuespilleruddannelse, en NLP-Practitioner uddannelse og en NLP Master Practitioner uddannelse. De to sidstnævnte med fokus på kommunikation samt personlige og professionelle forandringsprocesser.

Jeg løser desuden traditionelle skuespilleropgaver inden for film, TV og teater sideløbende med komunikationstræningerne.

Menu