Biografi

Underviser, facilitator, skuespiller og coach

Jeg arbejder med interaktive kommunikationstræninger som underviser, facilitator, skuespiller og coach.

Jeg løser opgaver i hele Danmark og er bl.a. freelance tilknyttet Via University College og har løst opgaver for bl.a. JUC, ABAX, KRAMP International, Sygehus Lillebælt, Mannaz, Teknologisk Institut Kurser, NNIT, Kriminalforsorgen, Novo Nordisk, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, CAMES. Mfl.

Jeg arbejder med alle aspekter af træningerne – udvikling af koncepter, planlægning, undervisning, facilitering og selve skuespillerarbejdet.

Derudover udbyder jeg lederudviklingsforløb – Det personlige lederskab i samarbejde med erhvervspsykolog Eva Schjoldager.

Jeg arbejder både på dansk og engelsk.

Jeg har 25 års praktisk erfaring som projektleder, teamleder og del af ledelsen af to forskellige rådgivende ingeniørvirksomheder, hvor jeg har beskæftiget mig med løsning af mangeartede opgaver bl.a. afholdelse af kurser og præsentationer på konferencer, strategiudvikling, salg, konflikthåndtering og håndtering af stressramte medarbejdere.

Ovenstående er understøttet af to ingeniøruddannelser, en diplomuddannelse i ledelse, en filmskuespilleruddannelse, en NLP-Practitioner uddannelse og en NLP Master Practitioner uddannelse. De to sidstnævnte med fokus på kommunikation samt personlige og professionelle forandringsprocesser.

Jeg er desuden uddannet NLP Coach, og bruger både disse kompetencer i workshops og i individuelle coachingsessioner med klienter. 

Endelig løser jeg traditionelle skuespilleropgaver inden for film, TV og teater samt underviser i drama og teater sideløbende med kommunikationstræningerne.

Menu