Film-TV-Teater

Jeg har beskæftiget mig som skuespiller indenfor film, TV og teater i mere end 30 år. Og som instruktør indenfor teatret i omkring 20 år.

Jeg er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2009, og har både før og efter uddannelsen medvirket i en lang række film-/tv-og reklamefilmsprojekter, og selv været med til at udvikle og sætte flere projekter i søen.

Jeg har spillet med i mere end 25 teaterforestillinger både fra det ældre og det moderne repertoire. Eksempelvis “En Skærsommernatsdrøm” af Shakspeare, “Lang Dags Rejse mod Nat” af Eugene O’Neill og “Pis” af Kamilla Wargo Brekling.

Jeg har desuden bl.a. instrueret teaterforestillingerne Torben Toben af Line Knutzon, Kunst af Yasmina Reza og har været engageret som instruktør/indpisker på 10’års jubilæumsforestillingen for DragsholmRevyen i 2016. I begyndelsen af 2017 var jeg desuden instruktørassistent for Per Scheel-Krüger på forestillingen “På Herrens Mark” på Teater Grob.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har forslag til spændende film-, TV- og teaterprojekter.

Menu