Niels-Ulrik Kofoed | Startside
Niels-Ulrik Kofoed

  Velkommen til min hjemmeside hvor du kan finde information om mig, mine ydelser og mine projekter. 

Kort om mig selv: Jeg er freelance skuespiller og instruktør og arbejder både med interaktive kommunikationstræninger og med traditionelle skuespilleropgaver inden for film, TV og teater.

Interaktive kommunikationstræninger, som bl.a. omfatter forumteater og 1:1 træninger, har min store interesse og kombinerer mine erfaringer som skuespiller med mine erfaringer som projektleder og leder i erhvervslivet. Jeg arbejder både i eget regi og som freelance tilknyttet. 
 
Jeg er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi, og har medvirket i en række film/tv-projekter, samt selv været med til at udvikle og sætte projekter i søen. Blandt andet novellefilmen Link. Senest har jeg medvirket i en sommerreklame for Spangsberg Flødeboller, i en sketch med Generation SoMe for DR3 samt en reklame for Bruun Rasmussen auktioner.

Teateret har i mange år, også før jeg startede på Det Danske Filmskuespillerakademi, været en stor passion. Jeg har spillet med i en lang række teaterforestillinger fra både det ældre og det moderne repertoire, eksempelvis "En Skærsommernatsdrøm" af Shakspeare, "Lang Dags Rejse mod Nat" af Eugene O’Neill, "Mine to søstre" af Nikoline Werdelin, "Den Studensløse" af Holberg samt "Pis" af Kamilla Wargo Brekling.

Jeg har desuden bl.a. instrueret teaterforestillingerne Torben Toben af Line Knutzon, Kunst af Yasmina Reza og Peter og Elgen af Thomas Levin. Senest var jeg engageret som instruktør/indpisker på 10'års jubilæumsforestillingen for DragsholmRevyen, som havde premiere d. 1. juli 2016. 

I begyndelsen af 2017 var jeg desuden instruktørassistent for Per Scheel-Krüger på forestillingen "På Herrens Mark" på Grob.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, forslag til spændende film-, TV- og teaterprojekter eller vil have en snak om interaktive kommunikationstræninger.